Ooglidcorrectie

In het Huisarts Behandelcentrum Hoorn kunt u terecht voor kleine chirurgische ingrepen, waaronder bovenooglidcorrecties. Huisarts H.W. Wybenga legt zich al vele jaren toe op chirurgische ingrepen in de huisartenspraktijk en heeft zich onder andere in deze ingreep gespecialiseerd.

Ooglidcorrecties kunnen in een gespecialiseerde huisartsenpraktijk even veilig en professioneel maar tegen een aanmerkelijk lager tarief dan in ziekenhuis of kliniek worden uitgevoerd. Doorgaans wordt deze ingreep niet door de verzekeraar vergoed.

Intakegesprek

In het intakegesprek beoordeelt huisarts H.W. Wybenga of een ooglidcorrectie zinvol is en verantwoord door hem kan worden uitgevoerd. In dat geval neemt hij het gehele verloop van ingreep en nabehandeling met u door. Bovendien zullen er foto’s van uw ogen worden gemaakt.

Ingreep

De ingreep geschiedt onder plaatselijke verdoving en onder steriele omstandigheden in een van de behandelkamers van praktijkgebouw Velius’ Hoed. U moet rekening houden met een duur van ongeveer anderhalf uur voor de behandeling. Het wordt aangeraden op de dag van de behandeling geen andere afspraken te maken. Doorgaans al na 4 dagen na de ingreep volgt controle en het verwijderen van de hechtingen.

 
Klik hier om contact op te nemen.
 

Advertenties