Ooglidcorrectie

KENMERK: BIJ ONS GEEN HAASTWERK.  WEINIG TOT GEEN BLOEDUITSTORTINGEN.

In het Huisarts Behandelcentrum Hoorn kunt u terecht voor kleine chirurgische ingrepen, waaronder bovenooglidcorrecties. Huisarts H.W. Wybenga legt zich al vele jaren toe op chirurgische ingrepen in de huisartsenspraktijk en heeft zich onder andere in deze ingreep gespecialiseerd.

Ooglidcorrecties kunnen in een gespecialiseerde huisartsenpraktijk zeker zo veilig en professioneel worden uitgevoerd, tegen een aanmerkelijk lager tarief dan in ziekenhuis of kliniek.

De kosten voor een dubbelzijdige bovenooglidcorrectie zijn 750 euro. Hoogst zelden wordt deze ingreep door de verzekeraar vergoed.

Intakegesprek

In het intakegesprek beoordeelt huisarts H.W. Wybenga of een ooglidcorrectie zinvol is en of die verantwoord door hem kan worden uitgevoerd. In dat geval neemt hij het gehele verloop van ingreep en nabehandeling met u door. Bovendien zullen er foto’s van uw ogen worden gemaakt.

U krijgt een instructie op papier mee voor de nabehandeling. Tevens een toestemmingsformulier, dat u ingevuld en ondertekend moet meenemen voordat de ingreep plaats vindt.

Ingreep

De ingreep geschiedt onder plaatselijke verdoving en onder steriele omstandigheden in een van de behandelkamers van praktijkgebouw Velius’ Hoed. U moet rekening houden met een duur van ongeveer anderhalf uur voor de behandeling. Als u het fijn vind mag u gerust iemand meenemen die gedurende de hele ingreep bij u is, maar dat hoeft vanzelfsprekend niet. Het wordt aangeraden op de dag van de behandeling geen andere afspraken te hebben. Doorgaans wordt al na 4 dagen na de ingreep de hechtingen verwijderd.
Klik hier om contact op te nemen.